Welkom – Grec Moderne

Lessen om modern Grieks te leren

Wil je modern Grieks leren?

Ontdek onze cursusformules voor optimaal leren. Individuele lessen voor kinderen en volwassenen.

Onze taalvakanties in Griekenland

Wil je deelnemen aan een van onze moderne cursussen Grieks?

Onze taalvakanties op het schiereiland Sithonia in Chalkidiki zullen je helpen in het Grieks. Ontdek de schoonheden van de regio met je leraren.

Onze leerformules

Hou je van Griekenland? Bent u van Griekse afkomst, maar spreekt u de taal niet meer?
Hebt u een huis ter plaatse of verblijf u daar regelmatig? Voor een verblijf of voor altijd.
Ontdek onze MODERN GRIEKS leerformules.

Privélessen

De klassieke formule van privélessen is bedoeld voor hen die op hun eigen tempo Grieks willen leren, op het moment dat het hen het best uitkomt.

Lessen in Griekenland

Om het Grieks snel en intensief te leren, bieden wij voor alle niveaus privécursussen in Thessaloniki aan met onze leraar ter plaatse.

Stages in Griekenland

Ontdek onze cursussen modern Grieks in Halkidiki

Wilt u ons beter leren kennen? Boek uw gratis les

Aris Karatzas

De directeur en oprichter

Modern Grieks  is een PRIVEschool met zetel in Luik, België, die het modern Grieks aan particulieren en professionelen onder de vorm van verschillende formules onderwijst.

De school is een onafhankelijke onderneming die van geen enkele staatsorganisatie afhangt en niet verbonden is aan een Griekse gemeenschap in België of in het buitenland.

Het is ons doel en onze ambitie om u een rijk en ludiek onderwijs te bieden van onze moedertaal, het modern Grieks maar ook om u via de taal met culturele elementen en de Griekse cultuur te laten kennismaken.

Het is onze filosofie om u kwaliteitsvol onderwijs te bieden, een kwaliteit die verbonden is aan uw verwachtingen en motivatie en vooral om te beantwoorden aan uw passie en liefde voor Griekenland.

11

jaar ervaring

7/7d

beschikbaarheid