Grec Moderne – Welkom

Grieks taal school

Hou je van Griekenland? Bent u van Griekse afkomst, maar spreekt u de taal niet meer?
Hebt u een huis ter plaatse of verblijf u daar regelmatig? Voor een verblijf of voor altijd.

Ontdek onze MODERN GRIEKS leerformules.

De taal maakt deel uit van de seculiere beschaving en cultuur van dit land. Grieken horen graag hun taal, u bent des te meer welkom in een land waar gastvrijheid zo vanzelfsprekend is. U zult zeker de formule vinden die aangepast is aan uw behoeften. Of het nu gaat om een privécursus, een groepscursus, een sessie op onze locatie of een videoconferentie, wij hebben zeker een oplossing die bij u past.

De leermethode is levendig, dynamisch en leuk. Uw leraar zal proberen u deze rijke taal op de meest vriendelijke manier aan te leren. Hij zal niet alleen de basis en het taalgereedschap overbrengen, maar ook de ziel van de taal, de manier waarop deze dagelijks wordt beoefend. De sleutel tot succes is vooral uw motivatie.

Om de Griekse taal te leren, moet je van Griekenland houden, zijn cultuur, tradities en beschaving, kortom, u moet zich er thuis voelen.

Ontdek de beschikbare formules, kies de formule die het best bij u past, afhankelijk van uw beschikbaarheid, doelstellingen en budget.

En als u niet vindt wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op om het te bespreken.

“Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”

(woordspeling die betekent: degene die aandringt leert Grieks)

Wilt u ons beter leren kennen? Boek uw gratis les

Privélessen via videoconferentie

De klassieke formule van privélessen is bedoeld voor hen die op hun eigen tempo Grieks willen leren, op het moment dat het hen het best uitkomt.

Lessen in Griekenland

Om het Grieks snel en intensief te leren, bieden wij voor alle niveaus privécursussen in Thessaloniki aan met onze leraar ter plaatse.

Stages in Griekenland

Ontdek onze cursussen modern Grieks in Halkidiki